5x Zoetigheid kopen in Breda

We kennen het allemaal; je hebt zin in iets lekkers, maar de (koel)kast is leeg. Normaal gesproken zou je er misschien voor kiezen om eens langs te gaan bij een leuk tentje. Omdat dat er de komende weken niet meer in zit, hebben wij 5 hotspots voor je waar jij deze zoete honger alsnog kan stillen. 

we love chocolate

We Love Chocolate! Daarom moeten we het lijstje hier dan ook mee beginnen. Je vindt hier een breed assortiment aan chocolade, maar ook aan Italiaanse nougat, fudge en macarons. Het assortiment wisselt hier elke week, dus er is altijd wat nieuws om te proeven. 

Zoet

Cupcakes, cakepops, donuts, macarons..... Noem het maar op, hier hebben ze het. Voor op wens gemaakte taartjes kun je hier uiteraard ook terecht. En hoe schattig ziet dit tentje eruit? Normaal gesproken hebben ze hier ook een aantal zitplekken, zo kun je ter plekke kan genieten van al het lekkers met een goede bak koffie. Maar tot die tijd kun jij ook thuis smullen van al het lekkers!

De broodbakkers

Meer trek in een koekje of gebakje van de bakker? Dan ben je hier aan het juiste adres! Alles wordt hier vers bereid met natuurlijke ingrediënten zodat jij weet wat je eet. Ga zeker eens langs om de verschillende originele gebakjes te proeven! Zo hebben ze nu bijvoorbeeld heerlijk pepernotenbrood en boterkoek. 

olala chocola

De gezelligste chocoladewinkel van Breda! In deze stijlvolle winkel hebben ze een open atelier zodat jij precies kan zien hoe jouw favoriete chocolade gemaakt wordt. Je kunt hier terecht voor heerlijke handgemaakte bonbons, repen en tabletten. Ook koop je hier de leukste chocolade-cadeaus; zo kun je hier een reep laten maken met jouw eigen tekst of logo! 

YAY! TAART

Bij YAY! Taart maken ze je graag blij met op maat gemaakte taarten en cupcakes. Bestellen kun je doen via het bestelformulier op de website, maar ook gerust face to face in de winkel! Met gebak van YAY! Taart wordt het pas écht een feestje.