7x winkelen en vermaak in Oranje Zuid

In Breda valt ontzettend veel te beleven. Uitgaan, winkelen, lekker eten en drinken. Maar wil je bijzondere winkels, boetiekjes, lekkere lunchadressen of goede restaurants die tot laat open zijn? Dan is er maar één plek die alles heeft: Oranje Zuid.

Shopping is always a good idea

De Gastronoom

De Gastronoom draait om gezondheid en genieten. Je vindt er een groot aanbod natuur- en dieetvoeding, vitamines en voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica, glutenvrije producten en delicatessen. 

Kookzaak

Bij KookZaak vind je alles voor in en om de keuken. Een compleet aanbod aan innovatieve keukentools voor chefs, lekkerbekken, hobbykok’s en bourgondiërs. Door het ruime, kleurrijke assortiment, raak je in deze kookwinkel niet uitgekeken. De producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Van appelboor tot wok, van bakvorm tot knoflookpers, van afvalemmer tot espressoapparaat, van kookboek tot ovenhandschoen... KookZaak heeft het beste keukengereedschap voor het beste resultaat.

Skins Cosmetics

Skins Cosmetics is the place to be voor bijzondere parfums, huidverzorging, professionele make-up en echt onafhankelijk advies. Zij zijn gespecialiseerd in niche merken die slechts op enkele plekken in Nederland verkrijgbaar zijn en in het buitenland een iconische status genieten. Je bent er van harte welkom voor een persoonlijk advies, mooie make-up of om een echt bijzonder cadeau uit te zoeken. 

Lila the Store

LILA is een droom die uitkomt! Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “love at first sight” gevoel bij hebben... Van mooi gemaakte trendy kleding en italian hand made shoes, tot aan accessoires voor in huis of bij je outfit, waar je blij van wordt! Verder is de winkel stoer, maar heel puur en licht. De collectie bestaat vooral uit verschillende exclusieve Italiaanse merken. Enkele zijn helemaal met de hand vervaardigd, zoals Officine Creative, Fiorentini+Baker en Mexicana. 

Arclinea

Arclinea Breda is de enige flagshipstore in Nederland met exclusieve merken als B&B Italia en Maxalto en Flos. Niets is aan het toeval overgelaten: met oog voor detail en hoogstaande materialen is gewerkt aan deze primeur. Hier beleef je de totale Italiaanse design-woon sfeer. 

Glow Clinic

Als cosmetisch arts zijn ze bij Glow Clinic grote fans van de term ‘anti aging’ - het geeft je het gevoel dat ouder worden slecht is en je jong moet blijven om mooi te zijn. Ze geloven dat schoonheid in alle vormen en leeftijden komt. Waar het om gaat is dat jij zeker bent van jezelf en je de innerlijke kracht en schoonheid herkent in je spiegelbeeld.

Pour Vous

Pour Vous betekent 'voor u'! Ze staan voor je klaar om aan al je cosmetica wensen te voldoen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe geur met een speciaal ingrediënt of benieuwd bent naar welke kleuren u goed staan: de getrainde beauty experts adviseren je vakkundig en met veel plezier.